Blogger Layouts

i love my bff alot

Tuesday, May 31, 2011

rindunya

rindu aku tk terkata......

kepada sahabtx2 ku

miss dorg sgtx2.....

kenpa lah aku asa cm lama sgt 2 minggu tu

p skg aku asa happy sgtx2.....

sbb aku dpt something....
dri mak aku...

my mummy....love U......

mak aku nk kasi 50 inggit...tok duit raya....

klo aku rjin dn dpt
result cemerlg....

so i whn to study...and fokus....

uhuhuuh...oyoyo....oo..je aku ni
hahahhaha.....

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


http://www.facebook.com/pages/persahabatan-aku-dan-dia-/143752165694444


suhaiLi bloggie

rindunya nk blogging

hahahahh.........

dh lama mama tk jumpa ank mama

sorg ni sian dia terpinggir yer....
asyik
bukk facebook aja...
ank mama sorg ni jgnlah jeles yer
bukn mama tk nk bukk blogger
p blogger jam lah syg ku

now mama nk lepskn rindu mam kt ank mama sorg ni
siht tk blogger ni....

facebook dh terlebih siht dh pon

heheheh..............
suhaiLi bloggie

Friday, May 20, 2011

lukis pic org

aku try ahh lukis..pic elly....
ngn ejja
fistx2..aku try lukis....pic ejja lu....
tetiba jdi muka suraya lak......
nk lukis ejja...g
tetiba jdi scha lak
adoii...pent aku...so try lukis elly......
ad ah sikitx2...ad muka dia...
p tk sgt ahh
hheheh...tkpa ahh

jdi ad rupa dia...

tk aku nk lukis..muka kwnx2...aku g...untuk kengn...

nnti mne tau form4..kita owg dh tk sme...
anx2....

aku tk nk pish dri dorg

terutama org yg close ngn aku

sti aku rindu giler t

erm.............=(
suhaiLi bloggie

Wednesday, May 18, 2011

rindu lah sme dia

rindulah.kt kwn fb aku sorg ni...
eqin.....
dah lama tk cht....
miss lah...kt qin

eqin...lily miss lah kt U....
suhaiLi bloggie

best friends...







suhaiLi bloggie

Monday, May 16, 2011

hartaku

ibulah harta su yg paling bernilai

tk kn pernah su lupa...
kengn ibu memarahi su
yg nakal ni

su tau d sebalik kegaragn ibu
ad terselit....
kasih syg tk terugkap oleh kata-kata
sesungguhnya

su amat menyanyagi ibu.........
ibulah syurgaku

ibu I LOVE U MuCh
suhaiLi bloggie

ibu

ibu su syg ibu.....

su syg...sgtx2.....

su tk nk ibu pergi...
biar su pergi dulu

sebelom ibu.....
su syg ibu sgtx2...
suhaiLi bloggie

Saturday, May 14, 2011

impotan person

i love my family.....
i love my friends......
i love somebody near me.....
and i love someone.............
i love everyone......close with me.....

expeacly..............my best friends.........................

who?? my friends.....
suhaiLi bloggie

ku merindu

dlm hati ini hanya allah sahaja yg mengetahui.....
betapa.pedihnya aku..........
nk mengharungi kehidupn yg sebegini.....
yg penuh dugaan..dn cabarn...

tapi mmpukah aku seorg diri untuk mengharungi ini semua.....
mmpukah aku....???

aku mmbutuhkn seseorg untuk sntiasa ad bersamaku.....
d kala duka dn bahagia....

aku mmbutuhkn seorg yg mmpu untuk mmbimbing aku ke jln yg benr.....

SAHABAT.......
pernahkah kamu semua terfikir??.....

betapa pnting nya erTi persahabtn itu......
CINTa....
semua pernah merasakn cinta.
tipulah klau semua kta d seusiaku ini......
tak pernah merasakn cinta.....

cinta itu bukn sahaja....berarti..kita harus....COUple...
betul tak....
cinta itu ada bnyk cara.....
cinta dlm diam..tnpa kita ugkapkn.......

CiNta..dlm diam tpi kita mengukapknnya..secara...diam...
dn juka cinta yg mmbuat kita bernafsu.....

bagiku..cinta yg terpnting ialah....
cinta akn allah....ibu bapa...dn juga sahabat....
yg lain bagiku...hanyalh semntra....
jika nnti aku d tkdirkn..untuk mncintai seseorg

akn ku mncintainya kurg dri aku mncintai allah...
kurag dripada aku mncintai keluarga...
dn lagi kurg aku cintanya dri sahabtku.......

jika d tkdirkn..org yg aku cinta itu.....
juka sahabtku mncintainya
akn ku korbnkn..cintaku......
dripada aku sanggup kehilgn

sahabatku...sndiri....
suhaiLi bloggie

Thursday, May 12, 2011

sy syg...kwnx2 syy.................
eli....ejja...ana...rara...shina..wana...elvy....aisyah...wani....asyah najwa.....wani.jauhari.......masura
shiba....sek ma,,,,,man kuna,,jamuna

korg semua kwn aku..the best......my frineds...in 3CEMERLANG
suhaiLi bloggie

ahhh..............

ayh ku kata......
dri beli d sini beh baik beli kt kL.....
so beli lah kt sana

dlmperjlnan
hati aku nk kt kkb..............
p ayh aku dh terlnjur bawa k kL...

so ikot j ahhh
bestnya

pgi kegai khs untuk kamera j.....mne tk
mata aku berlinr.....
mcm nk beli semua ja

gilerx2......
ishx2......

ank sp??? ni
ank cik din ahhh

hahahahah.....jgn marh bah
uhuhuhu....



suhaiLi bloggie

Wednesday, May 11, 2011

yess akhirnya

akhirnya

aku dpt apa yg aku nk

syg abhh...............uhuhuhu

heheh bila dpt bru nk syg sengal
ehh tkda lh
syg lohh
mne leh tk syg

ayh kita tu...ishx2......

ni arini tk dtg sek sbb nk g shoping nk beli fon bru ngn nk tgokx2 kamera...
hahahha

nk beli kamera
puas aku bodik

bru dpt....
hahahah

sengal doh aku ni

p tkpa ah

aku tk ksh murh k mhl....

kamera tu

jnji digital nya

hahahah

ni tk sbr ni nk pgy.......
beli.....

ish mne abh ni dh lama su tunggu

hmm............................

1 jm kemudian..........................
alah..................
lmbt g lah petg kang bru pgi....
sianx2...j aku tk g sek arini

sedih.....
rindu pulk tu ngn ank pejal tu
sbb tk dtg semlm.....

ni pulk aku tk dtg..
suhaiLi bloggie

Monday, May 9, 2011

smbung citer cik h ngn cik s ni....

CMni yer.....
CITERNYA.....aku ad tanya Cik H hari ni asl ko cm mood jiwg j ni annn.................so dia ckp lah..
aku tgok ko asyik rapt ngn cik E j............
tapi d sini aku igin tknkn.............
aku syg semua kwnx2 aku......aku akn rindu semua kwn aku klo diorg tkda....xpeacly...cik H...dn Cik E....lah koot...............ttttttt.............tah ahh

aku sndiri penig..........
tpi tkpalh...jnji skg aku ad 2 kwn baik tol tk.......
hahahah

yg ni tk dtg lepak ngn yg ni
yg ni tk dtg lepk ngn yg ni...

klo duax2 tk dtg cm patung lh aku...kt sek tu...ermm.................

sedihnya.........
klo salh stu dri dorg tkda...
suhaiLi bloggie

Saturday, May 7, 2011

smbung citer

arini sy g kkb ngn mmberx2....
mklum skit tekk sikit lah...
hehehhe

pent lah balik
p balik umh tkda sp?? pon kt umh...boringx2...

rindu kt my little...brother....suhaimi....
yg gendut tu tk pon

tk ksh pon yg kecik ni
mne tk sedih dia tkda
aaritu

g kem 3 aripon tk jumpa dh rindu giler...kt dia

sbb ngn dia rpt x2 gilerx2....
close sgtx2....
sbb sy dn dia ni suka DajaL abg dia yg no2 tu
hahahah

mak ayh penh tanya nk adik g dak
ouh tidk dahx2 ah ah tu bntai t dpt laki g
best sy kena belsh tkmo ahh

bahaya....
dngerouse.....!!!!!!!!!!!!!!.........
uhuhuhuhuh

rindu amy......
amy wt ap kt sana
amy rindu akk tk

ermm.....
sad..........
tk dgr
suara bising dia
klo dia bersuara
stu kmpung leh dgr tau tk.....
ishx2.......

dn dia ni dlm family sy

dia lh yg pling smrt....
dn pergai dia
cm org tua dri usia.....

k ahh nk chaw lu...ni....busy byex2...
t kita jumla lagi ehhh,,,tatatat...<3<3<3<3
suhaiLi bloggie

Friday, May 6, 2011

rindu kt kakx2 fasi yg comel...

semua bestx2 friends aku rindu kt kakx2 fasilator......yg comelx2 tu
aritu dorg ternmpk kak dyh xcited giler aku mndgrnya

yelh mne lah tau kak fasi aku ad
upanya tkda....yg ad just kak dyh j....
erm...p tkpalh.....

kumpuln 3....
nani,kak imah.kak ama,kak nisa,kak misbah dn nan,fara ain,qis dn sy sndiri

nk ucpkn terima ksih kt akk wani....
sbb jga kita org
pda kak misbh
thz sbb best ahh akk jdi ketua kt group3 tu...

memg pegalamn ni tk akn pernh d lupakn...
suhaiLi bloggie

ada budk fb mint aku..biar betoll..rabun k dia ni aku knnya lawa pon..ishx2...

mcm ni...dia tu x senior semekap......
aku sndiri pon tk phm....

cm mne lah dia leh suka kt aku.....
ishx2....

aku sndiri binggu tpi aku ni knnya yg jenis mudh percyer..........
k...
aku ni jenis jual mhal...
hahah mahal sgt tk lehh
uhuhuhuuh

p ad aku ksh...dia nk ap?? nk no..
aku ckp fone aku rosk....

p memg rosk pon sebnrnya
hehehehhe

p dia tetap berkers nk no...ahh lntk ahh
yg aku tk thn tu

aku on9 j dia kco
aku bukk j dia kco...
amboii asa cm nk buag j dia dri friends p tk baik lak an....
tkpa lh aku lyn j lah
sbgai kwn....

apx2....pon
nk berkwn aku tk ksh....
p klo lebih tu sory lah
aty aku belom terbukk tok bndax2 cmtu
klo mainx2 tu leh ahh

p klo nk serius sgt tu
sory lah....
jgn nk kco g dh
sy ni bru budk form3...
spm pon tk lps...nk ajk couple....
klo

betolx2 syg sy
silalh  tunggu yer...smpai sy abis sek...
hahahah..........

k lah smpai situ j t klo budk tu kco g...kita smbung citer ehh
suhaiLi bloggie

Thursday, May 5, 2011

smbungn kisah benr...

hye korg dh baca lom psl cik H ngn cik s tu.....
klo lom cpt g bce uhuhuhu..................

ni cik H arini baik lah buat keja j....hahhah
kita org cik A ngn cik E ni tkda keja nk buat....bosn knx2.....

hahah knnya dorg tau pon sp?? H sp?? E tu hannya org yg kenal j phm...
hahahah...
klo dh phmm..shuuussssssssss........................
jgn nk hebohx2 kn lak yer.......

seyapx2 j dah...
tk usah nk kecohx2..k

hahahah.....aku asa happy sgt sbb allah kbulkn doa aku.....
terima ksih sgtx2.....

aku sndiri pon tk sedr dn tk percyer...
tgokx2 aku dh rpt ngn dia

tu lah yg d nmakn.....tAKdir....tol tk uhuhuhuhu
t kita smbung g ehh...setiap kish d blog ini adalh benr..k
suhaiLi bloggie

lily amy,elly aima,haiza ,syazana


suhaiLi bloggie

lovely friends


suhaiLi bloggie

kisah benar..

aku tk pernah terfikir yg aku akn rapt ngn budk E ni....
smpai aku terpinggirkn kwn baik aku yg sesungguhnya
sory ye...cik H
cik s knnya sengaja nk lukakn aty cik H....
cik H...sy rapt ngn dia pon sbb sy nk berkwn ngn dia
dia comel..cute baik sy suka kwn ngn dia
sme gak ngn awk....
jgn lah nk 
terasa

sy tau awk cm tkda kwn kn...tpi cik A an ad....
cik A pon tkda kwn..sbb kwn dia dh kna kebss....hahahahh....

suhaiLi bloggie

Tuesday, May 3, 2011

airin oldfriends

airin oldfriends

my facebook friends

my facebook friends
ini kawan fb sy nmanye zura nma penuh faizura sedap an sy kenal ngn dia dn stt rpt pon dgn secara tk sengaja sebb dia jenis yg open minded sy tk sgt p terigin giler nk jumpa dia kita org suka share prob sesama an zura an..hehehehehe,kekadg nk mention nma dia kt fb keliru ngn kwn sy g sorg tu zara...yelah sorg zara sorg zura....mne tk keliru ikikikkiki.....sy syg semua kwnx2 sy..termasuklah ngn budk ni...dialah tmpt sy share mslh ...dialah tmpt sy luahkn segala...isi hti sy...kalau allah izinkn sy nk sgt jumpa ngn zara zura fiqah ngn seindah....tk pon kwnx2 lama yg dh lama tk jumpa,,,ni nnti nk raya jgn lupa dtg umah taw zura....hehehehehehh

my close friends in fb

my close friends in fb
assalamualaikum. ini saya ingin kongsi cerita ini kawan baru saya di dalam facebook nama dia fuadah al-zahrah sedap nama dia dia seoarang yang baik peramah sporting teringin sangat nak jumpa dia buat pengetahuan semua zahra ini kawan baik eli,sy mula stt rpt ngn dia dsbbkn dia komn pic eli sjax2 tgur pstu lamax2 rpt tk sagka yg zara ni peramah giler spothing..dia ni comel an p tknk ngaku sme je ngn kwn dia tu...heheheeeh......kalau budk sek agama mesti muka sucix2 je..an bersih!!! je..baikx2 je...muka...jeles lak...hahahahah....

my picture with friends in 2 cemerlang

my picture with friends in 2 cemerlang

my old friends

my old friends
ini kwn lama sy sejak sek rendh lagi nk kata lama tk sgt sbb dia bru je msuk sek rasa tu mse drjah bp? ekk tah tak igt tpi kita org stt rpt mse drjh lima ngn 6..

sahabat

sahabat
haiza nma penuh dia nuratul haiza...korg nk tau sy ngn dia dulu tk lah rpt sgt kita org stt rpt giler mcm isi ngn kuku time form2...smpai skg..dia seorg yg perahsia giler..susah nk cogkil rahsia dia p sy lak kalau ad prob atau rahsia dialah org first yg akn sy citer dn semua rahsia sy ad kt dia p skg ni kami dh jrg masingx2 busy sibuk nk study tok pmR sy rindu sgt waktux2 sy ngn dia dulu haiza kalau kau bce post ni aku nk ckp yg aku miss ejja aku yg dulu riang dn happyx2...miss U my friends

old friends

old friends
amalina,elvi,shiba,and sharifah

this for all my love person

this for all my love person
ini pulak sy..nma penuh cT suhaili bt mohd shamsudin nma sy ni berbagai org pggil smpai pelik punya nma pon ad mcm kwn sy masura ad ke pggil sy sobali ,sobali pon bali lah jnji sedp hahahahah....sy ni permh bila dh kenal rpt..kalu tk sy ni pendiam..jenis tk suka bising sgt sy ad time bila happy bila serius bila nk study bila nk main fb ni blogger ni semua tk lah 24 jam ngadp nnti buta nohh!! mata sy dok ngadp lap ni lamax2...tol tk huhuhuhuuDownload: eType1.com/f.php

eli aima shazila

eli aima shazila
dialah kwn bru sy kita org berduaa mula rpt time buln 4 asanye....heheheheh...now skg mkin lama mkin selesa...so ap g keluarlh perangai gilerx2 aku yg tk leh nk d kwal ni...hahahahah.....dia ni kekadg lawak gak..igt dia ni serius je mklum nmpk mcm budk sek agama dulu first jumpa p dh lama agk dh yg dia ni budk sek agam tgok tudung pon tau....kn.....hahahah.....nma penuhnye eli aima shazila...kalau tulis kt dlm kotk kerts exm pmr tu gakx2 muat tk nma dia hahahahaha.....jgn mrh..gurau je ponbest kwn ngn dia...happening...g stu first tgok dia diam je kalau sy pon diam gak budk bru an....tpi sy stt rpt ngn dia pon d sbbkn kwn baik sy haiza...dia rpt ngn kwn baik sy tu so kena tempias lah kirnye g pon dlm stu kls memaglah an...huhuhuhuhu....

noorfarahana

noorfarahana
dia adalah kwn yg sy syg sgtx2..dia baik..walaupon kekadg perangai dia pelik...p sy sndiri pon tk sangka leh rpt ngn dia farahana aku syg giler kt kau...jgn lah ckp mcm tu sorrylah aku tk terniat nk lupkn kau memg aritu aku nk letk pic kau p aku igt nk dowlud pic kau yg lawa..tu p fb aku ni mslh lak so aku letk pic ni tkpa an..aku syg kau..!!

hidayah my old friends

hidayah my old friends
hidayah adalah kn lama saya kita org just meet bila sek agama aja sbb dia just sekolah agama kt sra best dpt kwn ngn dia p dulu sy ngn dia tk rpt sgt dia just rpt ngn kwn baik sy iaitu haiza.

blog titile