Blogger Layouts

i love my bff alot

Saturday, October 15, 2011

kisah dua insan

di dalam kehidupan...ada yang akan berpasangan
tak kira sama ada berkasih sayang mahupun ikatan persahabatan
manusia tk pernah di ciptakan untuk bersendirian di dunia ini
betol bukan?
di dalam kehidupan seorang insan ini
dia seorang yang baik hati dan di sayangi ramai
dia seorang yang ramah tapi kekadang malu
dia sering di kelilingi oleh org yg sangat baik pada dirinye
tapi sayang ada seorang yg tidak menyukai dirinye
kerana perasaan hasrat dengki yang melmbung
dia mencemburui sikap si dia dan tidak suka
kerana sering di perihati dan di baik bukan seperti dia

tapi tanpa dia sedari si dia tu sangat sayang kan org dirinye
kerana si dia dan dirinye mmbersr bersama

okelah nnti kita smbung lagi citer ni yer...
salam....
suhaiLi bloggie

Thursday, October 13, 2011

hari ini

dalam perjalanan aku ingin ke pusat ilmu
aku terpandang awan yang gelap..
tanpa cahaya tpi sayang mataku
tidak kelihatan sebuah bulan yang amat terang cahayanya
yang di temani oleh bintang yang setia menemaninya

suhaiLi bloggie

hahahahaha..kelakar

sengall.....aja...
aku ni an.....
adoiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pening pon ada sbrnye aw......
nk g sek ke tk yerr esok.....

asa mcm mls pon ada sbnrnye.....
nk pegi
tpi kalau tk pgi
nnti ad lak yg marah kt kita ni

cept siti......pikir....
suhaiLi bloggie

Wednesday, October 12, 2011

nilah gmbrnye eli aima shazila dan memberx2 sy yg lain yg sy syg



suhaiLi bloggie

selamat malam sahabat

Salam,buat semuanya.....
Dah lama tk bersua bukan....
Mana taknye dah rosak....kenalah antr jumpa dokter pakarnye....
Ini saya nk kongsi satu cerita,,,yg kini saya ada seorang kwn baik yg sgt sy syg,,,
Dia sgt berharga buat saya tpi tak taulah dia anggap sy kwn je atau sahabt,,
Tapi dri sikap dia kt sy......memg lain...
Dia lyn org lain ngn dia lyn sy sgt berbeza....
Dia selalu buat saya terseyum mcm org angau....tau tk angau tu ap?...
Mestilah tau an....heheheheheheh...(malu)....
Nama dia...ermm....______________..pndaix2 lah teka yer.....
Bukan tk nk kasi tau tpi takut nnti ada yg jeles....khakha....!!!!
Pada kali pertama sy nmpk dia memg rasa mcm nk tegur aja budk baru ni kn?
Pe nk wt cm mne...tk beranilah...
So cabr lah sorg kwn ni so tegur dia...
P dia pon tkut gak..!!lastx2...so si K...ni tegur...perrhh!!!....selmba je dia tegur....khakhahka!!.....
Kita org kat bakag ni selmba je gelak an dia....
Cm nk ngort pon ada kn heheheheh......
Sengal je komer ni lah.....
Tapi memg betol kengn tahun 2011....memg tk boleh di lupakan....
Meski nnti 2012....mungkin berkurg....sbb ramai yg nk pndh sek...
P ingt tau....jgn lupakn kengn kt semekap......
Nak share something..........
Nak tau tk????.....................................

Nat tau je..nyebokk!!!......
Hahahahhaha.....gurau je...jgnlah marah mehh.....heheheh,,,
Okelah nk reka puisi ni..nnti kita smbung k..bye...(salam)...
Selamat pagi komputer yang aku sayangi...
Ap khabr kamu hari ini...
Aku ingin share somthing...ni.....
Esok adlah hari peperagan buat aku...
Doakan aku ya....supaya dapat jawab degan hati yang tenag...
Aku dah berusaha yang perlu aku lakukan kini adalah berserah kepada yang maha kuasa..
Ya allah..hanya kepadamu..aku memohon pertolongan mu ya allah....
Hanya padamu aku berserah....kan segala-galanya....
Aku hanya meminta kekuatan iman dan ingatan...
Berkatailah segala apa yang telah aku ulangkaji ya allah...
Bantulah aku...sekiranye nanti aku buntu......
Sesungguhnya hanya kepadamu...aku memohon pertolongan....
Kejujuran itu penting dalan setiap hal....tol tk...
Betol kan.......
Sekiranya kita jujur tanpa meniru atau menoleh dan mencontek...keputusan org lain...
Kita akn tau...sejauh mana kemmpuan kita bukan....
Senadainye lah kita meniru....tk ke mcm kita ni bodoh sgt....smpai nk meniru jawapn org lain...
Dan tiada keyakinan terhadap diri sendiri....
Renung-renungknlah......

hahah ni lah budaknye...yang bernama eli aima shazila...bt amran.
Comel tk budak ni...comel kan....khukhukhu..........kalau nk tau dia ni lah kawan baru sya...yg sy syg sgt tu....semua kwnx2 sy sy syg.......nnti yer...sy nk buat cerita pasal budk ni dulu sehh!!!!.........budk ni ank bongsu...p kak ku kata muka dia matang...(tahh!!)....tak pasti tpi yg pasti dia ni manja...
Hahahahahah......jgn marah eli......g stu kalau nk tau sepnjag setahun sy kenal dia...ni......
Ada stu perkara yg sy tak abis pikir...(GEMAR SGT G TNDS)......
Ap yg dia buat pon tk taulah....p leps mkn kt kentin rutin harian sti g toilet....oke...fine i can i undestad tht. G stu adlah aritu stu exident .....msa tu bulan 5 kottt.....ehh yeke tah...ahh.....
Time tu waktu pJk......sy ngn dia mls  nk main...bola tmpar ke bola baling...so kita org dok dlm kels siap an keje bM.....time tu eli pon tgh buat...pstu ada syuhada.....kt situ sy tgok dia cm elok je kalau ada adda....kat situ so sy pon pegilah kentin...sbb ada ad an so tinggalkn dia sorgx2 kt situ.....
Pehh tak sangka dia majuk ngn sy sbb sy tinggalkn dia....
Sejak dri tu...sy ngn dia jarak sikt......taksangka...kuat ngambekk!!!...
Tanda-tanda dia ni manja......
Tpi mnja-mnja dia sy syg dia..sgtx2......
Nk tau tk ap yg paling sy suka pasl eli...ni...
Sy suka sikap matang dia...(sbb dialah)sy yg dulu asyik mls dh jdi rajin sbb asa tercbr tgok ad budk baru lagi pndai dri kita,,,,
Tak leh jdi tol tk?
So dri situ sy mula rjin study dn mmbaca buku....
Tk sngka sy boleh dpt no top 15......memg bestlah...mantap..!!! g stu eli ni ad stu subjek yg kitaorg 2,2 tak suka....iaitu math......tpi dia tk suka dia lehh phm?
Tapi kalau sy bolehlah p kena selalu buat exercise lah....bru igt...
Kalau cerita ni eli baca memg sah!!! Meletop kepala sy...
Hahahahahah........

hai salam semuanya......
Saya siti suhaili ingin berkongsi cerita happy punya...
Nampak tak kwnx2 kesaygn sy yg ad kat ats tu....semua tu bestfriends sy..saya syg sgt kat diaorg....diorg je yg tak tau hehehehehehe........kalau nk tau...sy selalu doa agar kami semua ni akn menjadi kwn buat selamanya bersama.saya tak mahu berpisah dri mereka tak pernah terfikir lagsung pon......sy sgt syg kn mereka semua..syg sgt,lilah,thiah,eli,rara....ct nk ckp yg ct syg sgt kt korg....nnti kalau kita dah tak sama kels...atau korg pindh sek....jgn lupakan ct tau.....sbb ct akn ingt korg smpai bila-bila...dan jgn lupa yg ct akn selalu ad kalau korg perlukn bntuan ct.setia ct menunggu,.<3.......love U all much.

ni semua adlah benar dan ada lagi sat na

suhaiLi bloggie

sakit nye perut ku ini

kenapalah perut ni tetiba je skit bila time aku balik sek tdi.
myb sbb pgi tdi aku tk sarapn kottt...
pstu kol 10 pggi aku mkn nasi goreng air batu
pstu balik tk mkn...
kol3 petang bru aku mkn....
pstu taler!!! air batu....pstu mkn maggie....
memg sedplah.....
abik kau cT....dah tau ad gestrik yg gatalx2...g mkn tk ikut time sp? suruh...
noW dah skit pdm muka.....(ngehh!! marah diri sendiri)
suhaiLi bloggie

Monday, October 10, 2011

salam semuanya

assalamualaikum semuanya dah lama sy tak post something an
arini sy nk post something yg sagt speacil....
sbnrnye sy ad tmph bnda or shuussss.........tok sesorg ni...
dia memg yg terbaik...sy yg dia.....tpi tk taulah dia suka ke tk...
and g stu sy tak taulah nk bgi ke dak...kt dia......????/
ad cadangan tak...nk bgi ke tak??... 
suhaiLi bloggie

airin oldfriends

airin oldfriends

my facebook friends

my facebook friends
ini kawan fb sy nmanye zura nma penuh faizura sedap an sy kenal ngn dia dn stt rpt pon dgn secara tk sengaja sebb dia jenis yg open minded sy tk sgt p terigin giler nk jumpa dia kita org suka share prob sesama an zura an..hehehehehe,kekadg nk mention nma dia kt fb keliru ngn kwn sy g sorg tu zara...yelah sorg zara sorg zura....mne tk keliru ikikikkiki.....sy syg semua kwnx2 sy..termasuklah ngn budk ni...dialah tmpt sy share mslh ...dialah tmpt sy luahkn segala...isi hti sy...kalau allah izinkn sy nk sgt jumpa ngn zara zura fiqah ngn seindah....tk pon kwnx2 lama yg dh lama tk jumpa,,,ni nnti nk raya jgn lupa dtg umah taw zura....hehehehehehh

my close friends in fb

my close friends in fb
assalamualaikum. ini saya ingin kongsi cerita ini kawan baru saya di dalam facebook nama dia fuadah al-zahrah sedap nama dia dia seoarang yang baik peramah sporting teringin sangat nak jumpa dia buat pengetahuan semua zahra ini kawan baik eli,sy mula stt rpt ngn dia dsbbkn dia komn pic eli sjax2 tgur pstu lamax2 rpt tk sagka yg zara ni peramah giler spothing..dia ni comel an p tknk ngaku sme je ngn kwn dia tu...heheheeeh......kalau budk sek agama mesti muka sucix2 je..an bersih!!! je..baikx2 je...muka...jeles lak...hahahahah....

my picture with friends in 2 cemerlang

my picture with friends in 2 cemerlang

my old friends

my old friends
ini kwn lama sy sejak sek rendh lagi nk kata lama tk sgt sbb dia bru je msuk sek rasa tu mse drjah bp? ekk tah tak igt tpi kita org stt rpt mse drjh lima ngn 6..

sahabat

sahabat
haiza nma penuh dia nuratul haiza...korg nk tau sy ngn dia dulu tk lah rpt sgt kita org stt rpt giler mcm isi ngn kuku time form2...smpai skg..dia seorg yg perahsia giler..susah nk cogkil rahsia dia p sy lak kalau ad prob atau rahsia dialah org first yg akn sy citer dn semua rahsia sy ad kt dia p skg ni kami dh jrg masingx2 busy sibuk nk study tok pmR sy rindu sgt waktux2 sy ngn dia dulu haiza kalau kau bce post ni aku nk ckp yg aku miss ejja aku yg dulu riang dn happyx2...miss U my friends

old friends

old friends
amalina,elvi,shiba,and sharifah

this for all my love person

this for all my love person
ini pulak sy..nma penuh cT suhaili bt mohd shamsudin nma sy ni berbagai org pggil smpai pelik punya nma pon ad mcm kwn sy masura ad ke pggil sy sobali ,sobali pon bali lah jnji sedp hahahahah....sy ni permh bila dh kenal rpt..kalu tk sy ni pendiam..jenis tk suka bising sgt sy ad time bila happy bila serius bila nk study bila nk main fb ni blogger ni semua tk lah 24 jam ngadp nnti buta nohh!! mata sy dok ngadp lap ni lamax2...tol tk huhuhuhuuDownload: eType1.com/f.php

eli aima shazila

eli aima shazila
dialah kwn bru sy kita org berduaa mula rpt time buln 4 asanye....heheheheh...now skg mkin lama mkin selesa...so ap g keluarlh perangai gilerx2 aku yg tk leh nk d kwal ni...hahahahah.....dia ni kekadg lawak gak..igt dia ni serius je mklum nmpk mcm budk sek agama dulu first jumpa p dh lama agk dh yg dia ni budk sek agam tgok tudung pon tau....kn.....hahahah.....nma penuhnye eli aima shazila...kalau tulis kt dlm kotk kerts exm pmr tu gakx2 muat tk nma dia hahahahaha.....jgn mrh..gurau je ponbest kwn ngn dia...happening...g stu first tgok dia diam je kalau sy pon diam gak budk bru an....tpi sy stt rpt ngn dia pon d sbbkn kwn baik sy haiza...dia rpt ngn kwn baik sy tu so kena tempias lah kirnye g pon dlm stu kls memaglah an...huhuhuhuhu....

noorfarahana

noorfarahana
dia adalah kwn yg sy syg sgtx2..dia baik..walaupon kekadg perangai dia pelik...p sy sndiri pon tk sangka leh rpt ngn dia farahana aku syg giler kt kau...jgn lah ckp mcm tu sorrylah aku tk terniat nk lupkn kau memg aritu aku nk letk pic kau p aku igt nk dowlud pic kau yg lawa..tu p fb aku ni mslh lak so aku letk pic ni tkpa an..aku syg kau..!!

hidayah my old friends

hidayah my old friends
hidayah adalah kn lama saya kita org just meet bila sek agama aja sbb dia just sekolah agama kt sra best dpt kwn ngn dia p dulu sy ngn dia tk rpt sgt dia just rpt ngn kwn baik sy iaitu haiza.

blog titile