Blogger Layouts

i love my bff alot

Sunday, July 31, 2011

i miss you much my friends

this poem alwys i do for U..
and i whn u now tht i also miss U...
dear my friends...every seconds,hour i also think about you all...

this 4U
i hope u like it

I wake up during the night, 
In cold sweats and tears.
I had another dream of you,
And I wish you were here.

It has been a while since we spoke,
Even longer since we were together.
I know that if you were here with me,
Things would be so much better.

I know that you are always there for me,
But things just are not the same.
Do not forget that I love and miss you,
And please never forget my name.

When you are not around me,
I feel your presence anyway.
Remember I am always here for you,
Whether dark of night or light of day.

Things are so much different now,
We do not see each other everyday.
But we grow up, things have to change,
And I had to move away.

Though it is so easy to pick up the phone,
And give you a call before bed.
I trade that in, for whatever reason,
And write an e-mail instead.

Maybe because it seems so much easier,
Since you do not hear my voice.
I do not feel vulnerable telling you things, 
And you do not have a choice.

Friends forever, we always said,
Together until the end.
No matter what happens, the distance between, 
On me you can depend.

Now I learned that I should cherish,
Every second I spend with you.
Though it is hard to be so far away,
I know we will get through.
suhaiLi bloggie

i miss my mother

I feel sometimes like I've truly lost my way
Sometimes it's hard to make it through the day
When I have the chance to sit and think
I stare ahead and never stop to blink
My heart is loudly crying out for you
My soul is crying out for love so true
I don't know how I've made it this long
I don't know how I've stayed so strong
I guess I am waiting for the day
When all of my pain will go away
It's been so hard without you by my side
Losing you took away so much of my pride
You are part of me, a piece of my soul
And until you find me, I will never be whole
I am so sorry that I let you go
And hope one day that you will know
That all I wanted was the best for you
Even though it's torn my world in two
The only reason I am still alive
Is the hope that you'll be by my side
I want you to know wherever you are
That even if the distance is far
You are always here in my heart and soul
And that I'm leaving this is God's control
One day he'll send you back to me
One day my heart will again be free
My love for you will never end
When you're back, my heart will mend
Just know a daughters love is forever
Even if we are not together

it truly in my heart for U mom.



suhaiLi bloggie

puasa!!!jgn tk puasa!!!!

hahahahaha..now ari pertama aku mnjalani ibadah berpuasa insyallah
aku nk melakukn byk amal ibadh...
kerana buln puasa adalah buln yg sgt di berkati dn yg sgt di berkhahi jika kita melaukn byk amal ibadah
akn mndpt byk sgt pahala!!!
minggu ni adalah minggu dn thun yg paling mndebarkn aku
aku nk mnduduki peperiksaan yg sgt penting
aku nk exm pmr hope korg semua doakn lah yer...heheheheheheh
insyallah sempena buln puasa ini akn byk aku melakukn perkara yg berfaedh dripada dok tidor!!! ja kn..
tol tk..kakakakak.....

k lah nk out lu nnti smbung ehh ta
assalamualaikum....<3
suhaiLi bloggie

Saturday, July 30, 2011

rindu serindu-rindunye

rindu aku kt budk ni
hanya allah dn diriku sahaja yg mengetahuinye...
betapa sygnye aku ngn dia ni...
tahh ahh aku sndiri pon pelik asal aku syg sgt kt dia....

padahal bru je g pon kenal dia tu
tkda lah lama sgt....
tk smpais ethun pon....p daah asa dekt giler....
myb sbb dia miri sesorg yg aku rindu kottt....
dia org nk kata sebijik dak lehh!!!..p klo nk kata perwatkkn boleh kurg lah...


aku miss giler kt budk ni...
asal lah allah bg aku ni perwatkn yg seng untuk rasa syg kt org
p fist time aku tgok dia...memg aku asa mcm nk kwn...
p aku ni sengal penygn......
ahh g stu....kwn lama aku yg aku rindu ni..
bila aku nmpk dia conform aku lari
tahh ahh asal aku sndiri tk tau
pdahal rindu p bila nmpk lari ngek je an...


p disini aku ign katakn yg aku angap dia mcm best friends aku..
meski dia angap aku mcm kwn je tkpa...
aku tk kish pon...
oke lah nnti aku smbung nk out dh ngntookk...untuk org tu klo dia terperasn bgus..
p klo tk persn lgi bgus sbb nnti aku yg sgn
suhaiLi bloggie

Friday, July 29, 2011

tk sbr nk g shopping petg kang

arini mak ngn ayh aku nk bawk aku ngn adikx2 aku g..shopping kt.....kL......
bestny....nk pusing stu kL tu ....
tk sbrnye asa...aku nk beli shawl bykx2...nk borong smpai pent....
huahuahua.....
biar an nnti adikx2 aku tk dpt bli...g pon mak aku bjet aku 100 ringgit.....
oke lah tu an nnti mak aku bgi duit aku beli lah ap yg aku nk tu yg best jdi ank tunggal pompuan tu di utamakn...
hahahhahaahh...............................
suhaiLi bloggie

helizah nice eyes..

sy suka mata dia bulat cute comel....
geram bila tgok heliza..ni dia comel giler.....tk cyer joM kita tgok smex2...





suhaiLi bloggie

hana tajiman style




minat giler tgok style hana tajiman pkai shawl satin lawa giler....
murah sehh...stu shawl 20 ringgit....mak aku beli kn akunye shawl
35 ringgit je..sbb shawl tu labuh sehh!!!!...heheheheheh..
aku stt mint pkai shawl ni bila tgok trend skg ni memg pkai shawl lah an.....
tapi aku pkai shawl bila nk g shopping ngn holidy aja.......
klo setkt jln dekt ni dak lerrr~!!!!!....t mcm org buang tibiat lak...12 jm nk pkai shawl....
huhuhuhuhu...apax2 pon aku mint giler,,,,,ngn shawl ni...mint sgtx2...
suhaiLi bloggie

gaya yuna and hana tajiman..pkai shawl

superbb!!!! dehhh....jelesnnye aku negok muka hana tajiman ni..lawa cute pndai posing....
now semua org nk ikut tred dia pkai tudung


http://w30.indonetwork.co.id/pdimage/78/2615778_230160_172302916161482_100001453242400_400319_2473351_n.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-xZL5Mufn8Vc/Tcvai_No1qI/AAAAAAAABHg/4HlRbB9hksY/s400/hana1.jpg
suhaiLi bloggie

siti suhaili bt mohd shamsudin(anak din)




tema:hitam putih....aku tk tau asal aku suka edit gmbr aku
jdi hitam putih sbb bgi aku itm ngn putih memg mecing giler...<3...dn sebati ngn aku...
sbb aku suka wrna putihh ngn biru...love so much.....
tk tau asal lah ank din sorg ni suka bndax2 klasik dn jarg suka bndax2 moden.....
moden dri jenis pkaian ni aku tk ikut sgt..sbb aku knnye jenis yg suka bergaya
klo g holidy shopping bru smrtx2.....
klo dak bntai jelah apax2 je yg ad di almariku yg 2 tingkat tu
suhaiLi bloggie

Thursday, July 28, 2011

ramadhan was coming

tkma g kita sebgai umat isalm harus menunaikn rukun islam yg ke berapa ekk jap
sy igt balik rukun islam..pertama mengucap dua kali masyahadah
kedua solat lima waktu  ketiga ahhh berpuasa ketika buln ramadhan

puasa adalah rukun yg ketiga......

selmt berpuasa kepada insan dn umat islam seluruh dunia
jika ad yg mngenali diri ini mohon maaf sekiranya ad slh dn terksr bahasa
mohon maaf sesgt aw......
jgn ad dendam
jgn ad perasaan iri hati tk elok aw..
k bye....
suhaiLi bloggie

selebration birthday friends

hari rabu aritu aku cdg nk buat smbutn bufdy tok kwn aku iaitu nur sahiba bt roslan
happy bufdy shiba,,,,semoga kau bahagia selalu dgn org yg kau syg tttuuu.................
semoga bahagia selalu nnti klo jdi jgn lupa jmput aku aw...
nnti aku nk kau bgi aku kek potogn kau ngn dia kt aku jdi org fist aw...

hari rabu tu memg happening giler ahhh
kiranye apa yg aku rncg semua nya mnjadi ahh
aku sememgnye suka tgok klo kwn aku semua happy smile and never sad oke
g pon klo korg sedih nnti aku pon sedih gak
klo boleh aku tk nk pish dohh ngn korg korglah kwn
baik aku selamanya
nnti aku mesti rindu kt korgnye,,,
ofcoslah an

nak tgok pic kelar tk....
mentgx2 lah tu bufdy di kita owg buli dia kau-kau...
hahahahah...
memg lawak giler pic dia
ngn kwn baru ku
elly...nk...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nk tgok ke dak ni..!!!!!!!!!!!!!!!!
try jwb sikit..!!!!!!!!!!!

naaaaaakkkkkkkkkkkk...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ahh cmtulah bru ad semagt nk tunjuk pic dia

elly kata mengapakah dgn sahiba ini?
sahiba kata kotor tak kt belakag sy ni..?


mehh sini sya tolong tepukan debu-debu yang ada di bajumu itu wahai cik shiba
alah takmolah kata shiba malu...
ct ngn haiza ada?

huahuahuahuahauahauha.................lawak nye korg ni......
but i still happy
suhaiLi bloggie

Saturday, July 23, 2011

pMR!!!was coming

trial akn dtg 15/8 adalah hari bersejrh bgi aku iaitu fist time aku nk mnduduki peperiksaan penting pmR walaupon just trial only...
aku nk studyx2..and study p aku ni kaki pemalas....
tpi aku akn berusaha agar tidk begitu aku akn gunakn mase-mase terluang
bukn untuk bebork tapi untuk mmbaca insyalallah
g pon aku nk mak ngn ayh aku tgok result aku oke punya semua biru
klo boleh aku nk dpt kn 5 A....
itu pon klo dpt tak pon 4A....
pon jdilah
ayh aku ni jenis tk kesah...pmR dia kata spM lagi penting pmR ni klo boleh dpt 6A atau 5A pon jdilah
tpi klow aku nk 8A tpi terdayakah aku nk dpt knnye insyallah
di mana ad kemahuan di situ ad haiway huhuhuhuhuhu
klo boleh aku nk 6 ngn 5A lah
sbb ayh aku ckp klo dpt byk A mintk lah apax2 pon ayh aku akn bgi...
ciss!!!!!!!!!!!!punya lah best.....
aku nk senaraikn dh apa yg aku nk
huhuhuhuhu,,,sengal je.....studynye dak hadiahnye nk
ngek!!!,,,,
pastu mak aku lak klo aku dpt byk A mak aku akn bgi something yg selama ni aku rindu sgtx2,,,

iaitu pelukn seorg ibu
mak aku seorg wanita yg berjaya dia selalu busy busy dn busy
jrg ad umah
kekadg mak aku balik keje aku tido
kami jrg spentime together
mother i miss U much i miss U smile
i miss U kiss me,,,when i sleep,...

ayh ku pula seorg yg berjaya juga sering balik lmbt dn aoutation....
kt luar,,,selalu tinggalkn kitaorg
sib baik family aku yg lain ad tinggal berdekatn
time mcm tu kita org selalu tido umah dorg
sue miss sgtx2...kt ibu ngn abh,,
walaupon  hanya waktu pgi abh ad mse untuk antr sue pergi menuntut ilmu
su amt hargainye
insyallah su akn berjaya
suhaiLi bloggie

Thursday, July 21, 2011

citer kau dn aku

pada umur aku 6 thun..aku mmpunyai seorg sahabt yg sgt baik...
dia nk pensyarh ,dia pndai sgtx2
kita org best friends apa-apa kita org buat smax2....
nma dia aiman.....or iman....gitulah....
kita org closed smpai tadikal umur 6 thun je pon....lepas tu dia kena pindh pergi mne tah
aku sndiri pon dh lupa psl dia.....
huahuhauahuhauhuhau.......tpi yg penting nma dia tetap aku igt oke...<3

rangkap2....
cehh ad lak ragkap beragkap na.....lntaklah
ni psl kwn aku yg kedua.....dia jirn aku...klo nk citer tk byk sgtlah kenagn aku ngn dia....
tpi bolehlah
 rangkap 3

ini kish ketika aku di drjah 1...
aku igt lagi fist time aku dtg sek...kita org di kumpulkn untuk di bahagikn kepada kls msingx2.....
tk sangka aku msuk kels first time tu....
org first yg aku kenal adalh aisyah...
kenal cmgitu-gitu jelah jeling mnjeling aja

org first yg tegur aku lisa.ngn suraya,,,,
diaorg tu aku tgok dh rupa kembr
mne ad lisa msti ad suraya......

aku rpt mse drjah stu ngn sp?? ehh tahh ahh aku tk igt pon aku rpt ngn sp?? yg aku igt aku rpt ngn amalina,haiza,sharina ngn lilah... tu je...
kita org rpt pon neaturel aw...tk di pakse....
huahuahauhau.....
okelah nnti ad mse aku smbung citer ni.....
skg ni mood aku nk ber facebook lah penig aku tgok blog tgok fb....
lama-lama giler cikk..di buatnye
suhaiLi bloggie

Sunday, July 17, 2011

luahan hati

subhanaalah hanya allah yg maha ketahuinyelailahailallah


ya allah yg maha pemurah lagi maha penyayang
aku sebagai hambamu yg lemah gin bersujud dn memohon ampun setulus hati seikhlas jiwaku..
berendhkn diriku yg sememgnye drjatnye rendah jika di bndingkn dgnmu ya allah
aku memohon kepadamu jauhkn lah aku dri melalukn perkarax2 mugkar ya allah
jagalah hatiku ini ya allah jgnlah kau mmberi ia terpaut kepada manax2 insan yg bernama lelaki di muka bumi ini ya allah
kerana itu akn mmbuatkn aku melakukn maksiat hati dn perasaan ya allah

allah
aku memohon semohonx2nye lindungilah aku dri melakukn perkara mugkar dn sia-sia di dunia ini ya allah
pada akhir zaman ini,..... aku tidk mahu melalukn dosa ya allah
aku igin menjadi seorg ank rakan dn juga hambamu yg soleh......
seorg hamba yg mengabdikn dirinye hanye untukmu ya allah....

subhanaallah
terlalu byk nikmat yg kau kurniakn kepada aku dn jua org yg berada di sekelilingku ya allah...
ku pohon beribu ampun ..
ampunknlah dosax2 ku dn org yg berhmpirn mahupon yg mengenaliku dri jauh ya allah
ampunkn mereka...
bimbinglah aku dn mereka menuju ke jannahmu ya allah...
dn jauhilah kami dri menuju ke..neraka jahanamu..

aminnn.................................................................................................



suhaiLi bloggie

tau tk

assalamualaikum..............

budk yg punya blog ni skg tgh sedih sgtx2....
sbb dia rasa dia terlalu byk dosa..ngn allah s.w.t
dia asa gementr dia tkut klowx2 dia tk sempt untk mminta keampunan sebelom hari kiamat iaitu hari kemusnahn seluruh isi alam..ini
dia tkut akanx2 dia tk sempt untuk mminta maaf kepada ibu bapanye seakn dia akn pergi dulu sebelom mereka

sy sanggup mengorbankn nyawa sy..agr ibu dn ayh sy msih dpt lagi bernafas di muka bumi ini
biarlah sy sahaja yg pergi meniggalkn dunia ini...asalkn mereka msih boleh bernafas dn hidup di dunia
tpi sering ku pikirkn apakh mereka bahagia sekiranye aku sudh tiada lagi bersama mereka

sekiranya tkdir berkata aku pergi dulu sebelom mereka...
jgnlah tangisi aku..biarlah aku pergi dgn meliht wajah yg penuh dgn seyumn bukn  tagisn....

ibu su nak ibu taw..yg su syg sgtx2 kt ibu walau pon su sering buat ibu marah sbb su ni kn degil...
tpi di dlm lubuk hati su yg dlm,,,su rindu sgt akn pelukn ibu pada su
su gembira bila su skit..sbb time tu ajalh ibu ad mase untuk take care  su
ibu ngn abh selalu busy dn hanye su aja kt rumah....
su sunyi....tpi bila sue tgok ibu bersusah payh...berkerja hanye untuk sue ngn adikx2...
su asa bersalh bila buat ibu letih hanye untk kitaorg...

insyallah bila dh besr nnti bila allh mengizinkn sue untuk mmbals segala jasa ibu dn abh su akn buat...
sue akn cuba jaga ibu ngn abh
su tak akn tinggalkn ibu ngn abh tk kira lah mcm mne pon  time tu keadaan ibu ngn abh
su tk leh bygkn klo su kehilgn ibu ngn abh.....

su tk leh baygkn mcm mne keadaan su ngn adikx2...
klo ibu ngn abh tkda nnti...

bila sue pergi khemping atau perkehamn su selalu rindukn ibu ngn abh...
meski su tidk menunjukkn yg su syg sgtx2 kt ibu ngn abh....
tpi sebenrnye su syg sgtx2 kt ibu ngn abhhh............................



suhaiLi bloggie

Friday, July 15, 2011

my lovely parents in world

love both of U...
tk kn pernah biasa su mmmbals segala apa yg ibi ngn abh telah bgi untuk su....
suhaiLi bloggie

old memory





pic ayh aku dlm kapal terbg tu time tu ayh aku nk g aotasion....kt mne rahsia mehh
aku ngn mak aku ikot aja.....time tu adik aku yg kecik ni tkda g aw...belum ujud lgi di muka bumi ini
kerana time tu aku bru drjah 5....
yg pic aku ngn sebelah ni nmanye
nurul saliha.....
dia kak sedara aku....aku dh angap dia mcm kak aku....
sbb aku kn tkda kak...so nasib lah ad kak sedara
klo tkda memg giler...sorgx2 je....
pic yg aku pkai sweter tu...teka sndiri lah aku kt mne stilah kt tmpt sejuk an tkn pns lak...
hahahahahahahah................

aish aku ni wt lawak bodoh je dri tdi....
kekekekekekeek.......................

time tu kita org meragkap hilody sekali sbb time tu scholl holidy ku appy time tu aku peksa no 5...
so ayh aku dh jnji klo aku dpt top 10 atai top 5 ayh aku akn bgi apa je yg aku nk so aku nk g holidy
so ayh aku bawak lah

best sebernye jdi ank tunggal pompuan ni...
p sygnye aku dh ada adik lah..bnci'
menyemak je dia tu...
semakx2 pon  aku syg gak kt dia...
dh stu drh an....

tipulah klo aku ckp aku bnci dia.....

walau pon dia selau skit an ati aku tpi aku tetap syg dia....
aku rap hubungn family aku ini akn terus kekal bahagia mcm ni selamanye
suhaiLi bloggie

my story in life

bgi aku ianye tk penting lagsung dlm  idop ni...
klo bolehlah an klo psl jodoh aku nk mak ngn ayh aku dulu yg cri an
kebetuln ayh aku ramai kwn ngn ustzx2 so ank dorg sti alimx2 an best tu dpt yg alim bru syokk!!!....
bru amn je dunia ni klo rami yg gitu

disini aku bukn nk ckp psl couple aja...
aku nk ckp psl...persahabtn....
korg nk tau tk..
ari jumaat aritu aku appy sgtx2...
sbb aku dpt bgi org rasa masakn aku yg pertama tok dorg exlusive oke
tah sedap ke dak....

fit time aku msk kek ngn kekawn aku group aku....
tasha,shina,ina,wani,rara,ngn sham....
kita org combine tok wt cupkek comel je cupkk tu,,
comel mcm kita org semua

p aku tk comel aw.....aku tk termasuk...huhuhuhuhu.............
iax2 je kau ni ct hehehehehe..........

lepas dh buat cupkek tu...
seleps siap kita owg bwk balik sorg 5 tpi cikgu suwuh sorg 4..ala tkpe lah stu dh msuk mulut...kenyang alhamdulilah.....heheheheheheheh....................

jgn marah cikgu....<3...syg cikgu...huahuhauhauhua........
stu aku bgi haiza...my closed friends.....
stu aku bgi eli...my new friends...
1 aku kogsi mkn ngn masura
igt nk bgi shiba
tpi shiba tkmo so aku bgilah kt kembr dia masura (aka) marimar katanye......huhuhuhu

apax2 jelah.....
di sini aku nk ckp...
yg aku happy sgtx2...klo bersam kwnx2 aku
apay giler...
dorg lah yg mmberi aku kekuatan....
dorg lah yg mmberi aku keihalsn dn seyumn yg mmbuatkn aku appy selalu...
suhaiLi bloggie

my life without U all

disini aku igin menceritakn stu kisah benr dn bukan tipux2 atau rekaan oke...

hello!!!...assalamualaikummm......pada semua umat islm yg ad di muka blogger aku ini
disini aku igin menceritakn bahawa....
ak ini memg jenis yg mudah syg kn sesorg bukan lelaki yer...soryy!! ahh.....
sp?? nk tackle aku kena adp my parent fist...
cos aku ank mnja....hahahahahah....
apax2 hrus di benrkn oleh parent bru lehh,....
aku nk jujurlah...ngn korg

mne lah ti[u an dosa....
aku nk ngaku yg aku pernah bercouple.....(tpi)...berjauhn.....
tk ad yg dekat aku tk pernah meet...
date bersntuhn atau apax2 yer.....
itu semua dosa...

bgi aku couple ngn laki tu...
hanyalah sekdr berkwn...
memg aku aggap gitu....dn tk pernh lebih

alhamdulilah...
noW.,...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aku bebas dri segala iktn dgn sp???
aku dh tk nk ber couple ni k.....

skrg aku nk study aku nk
happyx2 ngn family yg aku syg gilerx2 ni....
ngn friendsx2 aku yg aku love so much ni...

tk kira pax2 pon...aku tetap akn syg kt dorg
bgi aku cinTa itu keja allah
dia telh mnciptakn kita berpsgn sekiranye allah berkhndakkk!!!!!!!!!!!!!!!

aku mncintai sesorg dn memilih dia sbgai org yg akn temani aku seumur idop
insyallah aku kn memlih yg beriman,,,,,,

untuk mmbimbing ak yg lemah lgi rapuh ini......

sesungguhnye.....
itu semua keje yg maha kuasa.....
suhaiLi bloggie

Saturday, July 9, 2011

puas

PUASKAH KAU SEKARG MMBUAT aku menagis sbb kn kau,.....
puaskah kau mmbuat aku rasa mcm org bodoh sbb sygkn kau...
kenapa aku buat aku mcm ni
aku slh apa kat kau smpai aku mmbuat aku mcm ni

mcm nilah....aku akn biarkn kau pergi dri hidup aku...
aku akn biarkn kau pergi mncari sahabt bru...
aku aknliht dri jauh seyumnmu
aku akn liht dri jauh kebhagianmu tawamu meki aku yg terluka

aku insn yg lemah..yg tk tau nk buat pa...lagi
kini aku ad teman yg syg kn aku tpi ia jauh sekali dri pndgn mata aku

 tpi merekasntiasa dekat dgn aku
mereka sntiasa ad bila aku mmerlukn mereka
mereka sntiasa ad ketika aku perlukn sndaran untuk aku bercerita

buat apa ad kwn yg dekat berhampirn tpi tk berguna
mereka tk pernah tau bila aku sedih bila aku seng bila aku skit semua tu
apa mereka taw setiap ap yg aku lakukn itu

aku dh berputus asa untuk mncari kwn..yg baik...
lntk lah klow korg buat apa je kt aku,,
aku mls nk lyn aku nk idop aku mcm ni smpai bilax2

korg tau tk aku sunyi sbb family aku alwys busy
aku tk ad kwn untuk aku luahkn isi hati aku
aku tk ad kwn tunk aku sndr di bahunye mahupon memeluknye
sbgai tnda yg aku dlm keadan sedih giler...

kenapa boleh jdi mcm ni...
kenapa ??? kenapa???..
apa slh aku smpai nk dpt kwn baik pon sush giler.................
seindah mawar berduri...zura..
kn best klo korg sek kt sini..
boleh kita ber3 jdi bff ...selamanye.....
lily rindu kt korg ...
lily nk meet sgtx2 ngn korg

tpi nk wt cm mne??
mse keadaan dn takdir tk mengizinkn untuk kita berjumpa.....

apakn daya rindu ini lily pndam smpai bila pon tk taulah,,,
nak kata..mcm mnaa???
tpi lily hrap stu ari nnti ALLAH akn pertumukn kita,,
tk kira kt mne sekali pon.......

dn lily sntiasa akn mengirigi korg klo ad mslh atau prob...citex2 lah lily sentiasa ad...
untuk korg insyallah....
suhaiLi bloggie

Friday, July 8, 2011

also me..








suhaiLi bloggie

me and my friends


suhaiLi bloggie

Suhailibff.blogspot.com Valuation RM 956.49

www.Suhailibff.blogspot.com currently has an unknown rank.
The charset used for the url is utf-8, Google Inc. California Mountain View, United States is the location of the GSE server. Find pages of content about sedih!!!, 3:54 AM, 0 comments, alwys for U, miss U alot, 3:23 AM, 0 comments, miss my friends, hahah sengal je.
It's domain extension is .com, and the name of the site is suhailibff. 209.85.229.132 is the website's IP Internet Protocol number. The coordinates would locate it 37.3801, -122.0865.
Website ValueRM 956.49 *
Daily Pageviews< 10 *
Daily Visitors< 10 *

suhaiLi bloggie

sedih!!!

nak nagis tk guna...
nak teriak tk ada faedah
nak luahkn isi hati tk ada teman...
nak menagis....tnpa kita sedr dh menitis pon air mata tu
tk ada faedah aku menagis sbb kn itu je,,,
sbb kn dia...
tpi aku asa kehilgn giler...
aku rindu sgtx2 kt dia...

kita owg dh tk mcm dulu
sentiasa smex2...
ber2....ketawa,bercnda
kenapa???

apa aku ad buat salh kt dia...
smpai dia mcm lyn tk lyn je ngn aku...
aku sunyi klo dia tkda...
jgn lah berubah
aku rindu kn kau....
aku rindu kau sgtx2....
bila kau hadir aku asa sebahagia hidup aku ad...
jika kau tiada aku rasa separuh jsadku hilg...
di bawa kau..bersama
cuba ckp ngn aku kau kenapa???
kenpa kau suka sembunyiknsesuatu dri aku...

dan kenapa aku tk pernah boleh tk ckp rahsia aku kt kau...
kenpa akau begitu percayakn kau....

aku rindu giler kt kau...
jgnlah mcm ni......
aku tersiksa tgok kau sedih
meski kau tk ckp kau tgh sedih tpi aku dpt rasa
meski kau tidak merasaknnye......
tpi aku amt tersa....

semoga...apa yg aku tulis ini kau bce dn kau pahami betapa sygnye aku kt persahabtn kita ni....
suhaiLi bloggie

miss U alot...

 My friend is praying for you Lord
He needs you in his heart
So please Lord
Enter my friends heart right now
Because tomorrow will be too late
And I want you to
Find your faith in the Lord my friend
Be courageous my friend
And have faith in the Lord my friend
Because
Heaven is waiting for you right now my friend
And I wish you
Farewell my friend
And I hope that you
Will
Find your faith in the Lord my friend
Please
Be a good servant to the Lord my friend
My friend will you praise the Lord today? 
I am not your friend who tried
to kill you last night
I am not you friend who mustanize
and try to get intimacy
I am not your friend who killed you
your father, then came back home with a gun on my face

I am not your friend
who is your friend
then your friend
what is a friend
when you have a friend
then a friend who is my friend
when I have a friend

The tears that I cry are not yours

I have never had a friend
like my mother
I have never had a friend
like my father
I have never had a friend
like my brother
my sister, she hates me
as much as I hate her

The tears that I cry are not yours

who is she to take off
her clothes in the middle of
the street and say the door will
be closed in the next fifteen minutes round

The tears that I cry are not yours
every time I see her
I am happy
for she knows what it means to…

‘she used to come home to me
and say poy I have something for you to eat
don’t tell anyone
♥♥♥♥♥ =(..♥♥he tears that I cry are not yours’ Friend gives you smile
But true friend gives you happiness

Friend will lie about you
But true friend won’t tell your weakness

Friend knives your back
But true friend will slog your face

Thousands friends come when you’re happy
But only one true friend comes when you cry

Friend comes when he needs you
But true friend comes when you need him

Friend leaves when everybody does
But true friend comes when everybody leaves

Friend comes and leaves
But true friend is yours forever

why now I see U will change..
i need U much now..

alot for my life also with U
but now...it can see in eyes U and me..never be closed

i miss U frieds....why u change ..



suhaiLi bloggie

Wednesday, July 6, 2011

hahah sengal je

aritu kn ari sukan....
yeke tah ahh...
1 murid 1 sukan 1 malysia kott
aku ngn kwnx2 aku dtg lah an...
kita owg lari lahh

cehh bajet je lari tk lari pon jln je ckup asited sgt nk lri wt pe???
tkde keje...1.5 je pon...
tk pent lgsung.....

cehh tk pent kottt!!!......

leps dah abis lari tu...
aku singgah kt khemah...aku nmpk kwnx2 aku lepak situ
so aku pon lepak je lah

hahah timex2 pent pon sempt g
aku jdi photografer.....
sengal tol ank spe?? ni....
ishx2.....

leh lak time tu aku tgkap pic budk ni senyapx2.....
gmbrnya tgh menug lawa...!!......
huhuhuhu.................

hahahah past semua tu abis stu pdg kita org round...g sna g sini....
memg best ahh time tu.....

happy gilerx2........
aro sbtu tu..memg shorkkk!!!!....haib...gempK......
suhaiLi bloggie

Monday, July 4, 2011

rindunya aku

hahahah dah lama aku tk on9 fb....
arini ari yg pling bertuah bgi aku
terima ksih allah
kerana kau telah mengabul kn doaku
aku amt berasa bahagia
sbb doa aku di segr oleh allah
mungkin ni tuah sbb
aku puasa arini

syukur alhamdulillah....
suhaiLi bloggie

airin oldfriends

airin oldfriends

my facebook friends

my facebook friends
ini kawan fb sy nmanye zura nma penuh faizura sedap an sy kenal ngn dia dn stt rpt pon dgn secara tk sengaja sebb dia jenis yg open minded sy tk sgt p terigin giler nk jumpa dia kita org suka share prob sesama an zura an..hehehehehe,kekadg nk mention nma dia kt fb keliru ngn kwn sy g sorg tu zara...yelah sorg zara sorg zura....mne tk keliru ikikikkiki.....sy syg semua kwnx2 sy..termasuklah ngn budk ni...dialah tmpt sy share mslh ...dialah tmpt sy luahkn segala...isi hti sy...kalau allah izinkn sy nk sgt jumpa ngn zara zura fiqah ngn seindah....tk pon kwnx2 lama yg dh lama tk jumpa,,,ni nnti nk raya jgn lupa dtg umah taw zura....hehehehehehh

my close friends in fb

my close friends in fb
assalamualaikum. ini saya ingin kongsi cerita ini kawan baru saya di dalam facebook nama dia fuadah al-zahrah sedap nama dia dia seoarang yang baik peramah sporting teringin sangat nak jumpa dia buat pengetahuan semua zahra ini kawan baik eli,sy mula stt rpt ngn dia dsbbkn dia komn pic eli sjax2 tgur pstu lamax2 rpt tk sagka yg zara ni peramah giler spothing..dia ni comel an p tknk ngaku sme je ngn kwn dia tu...heheheeeh......kalau budk sek agama mesti muka sucix2 je..an bersih!!! je..baikx2 je...muka...jeles lak...hahahahah....

my picture with friends in 2 cemerlang

my picture with friends in 2 cemerlang

my old friends

my old friends
ini kwn lama sy sejak sek rendh lagi nk kata lama tk sgt sbb dia bru je msuk sek rasa tu mse drjah bp? ekk tah tak igt tpi kita org stt rpt mse drjh lima ngn 6..

sahabat

sahabat
haiza nma penuh dia nuratul haiza...korg nk tau sy ngn dia dulu tk lah rpt sgt kita org stt rpt giler mcm isi ngn kuku time form2...smpai skg..dia seorg yg perahsia giler..susah nk cogkil rahsia dia p sy lak kalau ad prob atau rahsia dialah org first yg akn sy citer dn semua rahsia sy ad kt dia p skg ni kami dh jrg masingx2 busy sibuk nk study tok pmR sy rindu sgt waktux2 sy ngn dia dulu haiza kalau kau bce post ni aku nk ckp yg aku miss ejja aku yg dulu riang dn happyx2...miss U my friends

old friends

old friends
amalina,elvi,shiba,and sharifah

this for all my love person

this for all my love person
ini pulak sy..nma penuh cT suhaili bt mohd shamsudin nma sy ni berbagai org pggil smpai pelik punya nma pon ad mcm kwn sy masura ad ke pggil sy sobali ,sobali pon bali lah jnji sedp hahahahah....sy ni permh bila dh kenal rpt..kalu tk sy ni pendiam..jenis tk suka bising sgt sy ad time bila happy bila serius bila nk study bila nk main fb ni blogger ni semua tk lah 24 jam ngadp nnti buta nohh!! mata sy dok ngadp lap ni lamax2...tol tk huhuhuhuuDownload: eType1.com/f.php

eli aima shazila

eli aima shazila
dialah kwn bru sy kita org berduaa mula rpt time buln 4 asanye....heheheheh...now skg mkin lama mkin selesa...so ap g keluarlh perangai gilerx2 aku yg tk leh nk d kwal ni...hahahahah.....dia ni kekadg lawak gak..igt dia ni serius je mklum nmpk mcm budk sek agama dulu first jumpa p dh lama agk dh yg dia ni budk sek agam tgok tudung pon tau....kn.....hahahah.....nma penuhnye eli aima shazila...kalau tulis kt dlm kotk kerts exm pmr tu gakx2 muat tk nma dia hahahahaha.....jgn mrh..gurau je ponbest kwn ngn dia...happening...g stu first tgok dia diam je kalau sy pon diam gak budk bru an....tpi sy stt rpt ngn dia pon d sbbkn kwn baik sy haiza...dia rpt ngn kwn baik sy tu so kena tempias lah kirnye g pon dlm stu kls memaglah an...huhuhuhuhu....

noorfarahana

noorfarahana
dia adalah kwn yg sy syg sgtx2..dia baik..walaupon kekadg perangai dia pelik...p sy sndiri pon tk sangka leh rpt ngn dia farahana aku syg giler kt kau...jgn lah ckp mcm tu sorrylah aku tk terniat nk lupkn kau memg aritu aku nk letk pic kau p aku igt nk dowlud pic kau yg lawa..tu p fb aku ni mslh lak so aku letk pic ni tkpa an..aku syg kau..!!

hidayah my old friends

hidayah my old friends
hidayah adalah kn lama saya kita org just meet bila sek agama aja sbb dia just sekolah agama kt sra best dpt kwn ngn dia p dulu sy ngn dia tk rpt sgt dia just rpt ngn kwn baik sy iaitu haiza.

blog titile