Blogger Layouts

i love my bff alot

Monday, August 22, 2011

pengakuan ikhlas..

pengakuan ihlas se ikhlas nye dri hati aku
tkda tipu-tipu,,,


ni aku nk ckp psl kwn aku...
aku nk ckp kt dia setiap saat aku syg kt dia...
meski nnti waktu berlalu begitu pnts dn memisahkn kami..
tapi aku yakin akn stu tkdir yg mmbntu unutk temukn kami kembali
sygnye aku kt dia hnya allah sahaja yg tau
nk ckp mcm mne ekk!!...tpi tahh!! lah...
aku cuba unutk tidk begitu syg atau rindu kt dia
aku cuba unutk lupkn dia stu saat tpi
dia setiap detik dn jntungku berdetak
setiap itulah aku rindu dn syg akn dirinye


di dlm doaku akn selalu aku selitkn nmanye..
tahh!! tak tau mengapa aku begitu syg kn dirinye
_____ aku syg kau sgtx2.... 
aku harap segala kenagn kita mse dulu
kau still igt
sbb setiap saat detik aku tk pernah lupakn memori kenagn aku dgn dia..
tk pernah.....


_______ aku nk tnye stu bnda kat kau p aku tak bereni..
kau syg tk aku mcm aku syg kau?
kau rindu tk aku mcm aku rindu kau
terus terang aku ckp aku pernah nagis sbb
aku tk bertegurn ngn kau
serius aku sedih tgok.......kau ngn aku jrk sekarg...
sedih sgtx2...
tpi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


dalam keseihn itu (datg insan bru)...
tpi kau tk pernah tau 
kau nmpk je aku mcm oke tk tegur kau
aku busy bukn tk nk???
kalau boleh setiap saat aku nk selalu ad dgn kau


aku miss giler kt kau __________ yg dulu
please!! smile kmbali aku sedih tgok kau murung aja
kau kalau ad prob kn nk cite!! tgok aku semua
secret aku kau tau...tk adil lah cmtu an
_________ kalau kau ad mslh ckplah...
aku selalu ad dgn kau
jgn risau...atau sgn nk tgur aku
sbb dlm hti aku yg dlm!!!!!!!!!!! hnye kau sebagai sahabat aku dunia akhirt...


aku selalu doa akn persahabtn aku ,kau dn ____ kekal selamanya....
korg lah org yg aku syg giler kt dunia ni...
my bff U alwys in my heart!! 
and U alwys in my mind and 
i also miss u
in seconds,minutes and our...!!!




suhaiLi bloggie

No comments:

Post a Comment

airin oldfriends

airin oldfriends

my facebook friends

my facebook friends
ini kawan fb sy nmanye zura nma penuh faizura sedap an sy kenal ngn dia dn stt rpt pon dgn secara tk sengaja sebb dia jenis yg open minded sy tk sgt p terigin giler nk jumpa dia kita org suka share prob sesama an zura an..hehehehehe,kekadg nk mention nma dia kt fb keliru ngn kwn sy g sorg tu zara...yelah sorg zara sorg zura....mne tk keliru ikikikkiki.....sy syg semua kwnx2 sy..termasuklah ngn budk ni...dialah tmpt sy share mslh ...dialah tmpt sy luahkn segala...isi hti sy...kalau allah izinkn sy nk sgt jumpa ngn zara zura fiqah ngn seindah....tk pon kwnx2 lama yg dh lama tk jumpa,,,ni nnti nk raya jgn lupa dtg umah taw zura....hehehehehehh

my close friends in fb

my close friends in fb
assalamualaikum. ini saya ingin kongsi cerita ini kawan baru saya di dalam facebook nama dia fuadah al-zahrah sedap nama dia dia seoarang yang baik peramah sporting teringin sangat nak jumpa dia buat pengetahuan semua zahra ini kawan baik eli,sy mula stt rpt ngn dia dsbbkn dia komn pic eli sjax2 tgur pstu lamax2 rpt tk sagka yg zara ni peramah giler spothing..dia ni comel an p tknk ngaku sme je ngn kwn dia tu...heheheeeh......kalau budk sek agama mesti muka sucix2 je..an bersih!!! je..baikx2 je...muka...jeles lak...hahahahah....

my picture with friends in 2 cemerlang

my picture with friends in 2 cemerlang

my old friends

my old friends
ini kwn lama sy sejak sek rendh lagi nk kata lama tk sgt sbb dia bru je msuk sek rasa tu mse drjah bp? ekk tah tak igt tpi kita org stt rpt mse drjh lima ngn 6..

sahabat

sahabat
haiza nma penuh dia nuratul haiza...korg nk tau sy ngn dia dulu tk lah rpt sgt kita org stt rpt giler mcm isi ngn kuku time form2...smpai skg..dia seorg yg perahsia giler..susah nk cogkil rahsia dia p sy lak kalau ad prob atau rahsia dialah org first yg akn sy citer dn semua rahsia sy ad kt dia p skg ni kami dh jrg masingx2 busy sibuk nk study tok pmR sy rindu sgt waktux2 sy ngn dia dulu haiza kalau kau bce post ni aku nk ckp yg aku miss ejja aku yg dulu riang dn happyx2...miss U my friends

old friends

old friends
amalina,elvi,shiba,and sharifah

this for all my love person

this for all my love person
ini pulak sy..nma penuh cT suhaili bt mohd shamsudin nma sy ni berbagai org pggil smpai pelik punya nma pon ad mcm kwn sy masura ad ke pggil sy sobali ,sobali pon bali lah jnji sedp hahahahah....sy ni permh bila dh kenal rpt..kalu tk sy ni pendiam..jenis tk suka bising sgt sy ad time bila happy bila serius bila nk study bila nk main fb ni blogger ni semua tk lah 24 jam ngadp nnti buta nohh!! mata sy dok ngadp lap ni lamax2...tol tk huhuhuhuuDownload: eType1.com/f.php

eli aima shazila

eli aima shazila
dialah kwn bru sy kita org berduaa mula rpt time buln 4 asanye....heheheheh...now skg mkin lama mkin selesa...so ap g keluarlh perangai gilerx2 aku yg tk leh nk d kwal ni...hahahahah.....dia ni kekadg lawak gak..igt dia ni serius je mklum nmpk mcm budk sek agama dulu first jumpa p dh lama agk dh yg dia ni budk sek agam tgok tudung pon tau....kn.....hahahah.....nma penuhnye eli aima shazila...kalau tulis kt dlm kotk kerts exm pmr tu gakx2 muat tk nma dia hahahahaha.....jgn mrh..gurau je ponbest kwn ngn dia...happening...g stu first tgok dia diam je kalau sy pon diam gak budk bru an....tpi sy stt rpt ngn dia pon d sbbkn kwn baik sy haiza...dia rpt ngn kwn baik sy tu so kena tempias lah kirnye g pon dlm stu kls memaglah an...huhuhuhuhu....

noorfarahana

noorfarahana
dia adalah kwn yg sy syg sgtx2..dia baik..walaupon kekadg perangai dia pelik...p sy sndiri pon tk sangka leh rpt ngn dia farahana aku syg giler kt kau...jgn lah ckp mcm tu sorrylah aku tk terniat nk lupkn kau memg aritu aku nk letk pic kau p aku igt nk dowlud pic kau yg lawa..tu p fb aku ni mslh lak so aku letk pic ni tkpa an..aku syg kau..!!

hidayah my old friends

hidayah my old friends
hidayah adalah kn lama saya kita org just meet bila sek agama aja sbb dia just sekolah agama kt sra best dpt kwn ngn dia p dulu sy ngn dia tk rpt sgt dia just rpt ngn kwn baik sy iaitu haiza.

blog titile